Weboldal készítés induló vállalkozásoknak

Miért válassz minket?

 • Gyorsan elkészül, már a jövő héten lesz weboldalad
 • Barátságos ár
 • Biztonságos, gyorsan betöltődő oldal, profi szerverkörnyezet
 • WordPress alapú weboldal, így te is könnyen szerkesztheted a weboldalaldat
 • Később könnyen bővíthető komplex, több nyelvű weboldallá

Néhány dolog amit feltétlen át kell beszéljünk:

 • Mivel foglalkozol, mit szeretnél eladni, szolgáltatást vagy terméket
 • Bemutatkozó oldalra vagy termék értékesítő webshopra vágysz
 • Hogyan is fog kinézni a design
 • Menüpontok
 • Mennyi idő alatt fogjuk álmaid weboldalát elkészíteni neked
 • Pénzügyek: mennyibe fog kerülni a weboldal készítés

Nagyon fontos, hogy már a legelső pillanatban felkeltsük a látogató érdeklődését, első sorban azzal, hogy milyen villámgyorsan töltött be a weboldal.

Tipp Jó ha tudod, problémamentes villámgyors tárhelyet kínálunk weboldalaink mellé, gyors .hu domain regisztrációval együtt, így minden egy kézben van!

Minnél egyszerűbben kell megmutatni az értékes látogatónak, hogy a céged mivel is foglalkozik! Ráérünk később kibontani, hogy egyes szolgáltatásaid pontosan mit is takarnak.

Manapság egyre fontosabb a bizalomépítés, fényképpel és/vagy legalább egy jó bemutatkozó szöveggel bemutatható ki vagy mit szeretnél a vállalkozásoddal elérni, és mi az amiben annyira profi vagy, hogy máris hozzád kell forduljon az ügyfél.

Referencia munkák, főleg az elején ez még egy nehéz kérdés, de előbb utóbb nagyon hasznos menüpont válik belőle, hisz ez fogja eladni újra és újra azt amit képvislesz, látják majd a munkáidat és ők is olyat akarnak majd. Fontos, hogy később mindenképp kérd meg ügyfeleidet, hogy értékeljék a munkádat, egy Rólunk mondták rész nagyon hasznos tud lenni!

Bejegyzések – Blog vagy VBlog

Ha akad egy kis időd arra, hogy havi vagy heti rendszerességgel friss tartalmat tölts fel a weboldaladra például arról, hogy mi történt veled, milyen munkát vállaltál vagy épp adtál át, van róla egy két érdekes fotód is, akkor ezt mindenképp érdemes ebben a menüpontban megjeleníteni, a Google is imádni fog érte, és a látogatóknak is mindig tudsz újat mutatni! Ha pedig videós formában is megörökíted az ötleteidet, máris a YouTube sztárja lehetsz.

Az elérhetőség a legfontosabb, ha megnyerted a látogatót és fel akarja venni veled a kapcsolatot, nem szabad, hogy sokáig keresgélje miképp teheti ezt meg!
A Joy Design Studio által készített weboldalak mindegyik reszponzív megjelenésű, tehát akár mobilon akár tableten nézi a látogató biztos, hogy a leghamarabb rátalál a kapcsolatfelvételi lehetőségre!
Itt érdemes említést tenni a GDPR-ról vagyis az adatvédelmi nyilatkozatról ami szintén minden honlapon – már csak a sütik miatt – meg kell jelenjen!

06 70 777 3062 Ajánlatkérés Weblap készítésre Ajánlatkérés Webshop készítésre

Hozzájárulok, hogy a joy-design.hu számomra e-mailt küldjön. *
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom. *
Az adatkezelés tájékoztatót ide kattintva érheti el.

* kötelező mező, kérem a kapcsolatfelvétel gyorsítása érdekében töltse ki!